Правителството трябва да реагира в отговор на обществените настроения във връзка

...
Правителството трябва да реагира в отговор на обществените настроения във връзка
Коментари Харесай

Агов: Руският посланик в България е продукт на онова, което върши Русия – да лъже


Правителството би трябвало да реагира в отговор на публичните настроения във връзка с това дали съветската посланичка Елеонора Митрофанова би трябвало да бъде оповестена за личност нон грата. Това разяснява в „ Тази заран “ журналистът Асен Агов. Според него по всички неуверени позиции би трябвало да се реагира по този метод.

„ Руският дипломат в България е артикул на това, което прави Русия – т.е. лъже всички ни. Лъжеше, че няма да предприеме експанзия против Украйна, а го направи. Последните неистини са свързани с закононарушенията в Буча, които Путин назова „ провокация “. Това не е провокация, всичко беше потвърдено и лъжите на Русия бяха разобличени по най-простия метод. Ние живеем в цифровия век и най-лесно е да се сравнят фотосите от спътниците и тези от публицистите на терен “, сподели Асен Агов.

По думите му позицията на Българска социалистическа партия по отношение на Митрофанова е срамна, тъй като след разкритията за военните закононарушения не вижда никаква морална причина да се продължава с съмнението и опитите да се отдели България от цивилизования свят.

Журналистът напомни, че при ръководството на ГЕРБ е осъществено всичко това, което е във щета на Украйна – най-много „ Турски поток “.

„ Отношенията сред Москва и Европейски Съюз са в ниска точка. България е оповестена за неприятелска страна, до момента в който ние не го направихме. Обратно е действието. От тази позиция няма по какъв начин да чакаме някаква друга смяна. Държим се по този начин, както се държи цяла Европа “, сподели още Агов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР